Winkelmand 0 items - €0,00 0

Over Dalla Fonte

Dalla Fonte is voor Nederland en België de distributeur van exclusieve merken op het gebied van haar en huidverzorgingsproducten. De merken die wij in ons assortiment hebben zijn van hoogwaardige kwaliteit en op basis van natuurlijke ingrediënten. Met ons assortiment richten wij ons speciaal op kapsalons, schoonheidssalons, natuurwinkels en gezondheidsprofessionals.

Ons unieke assortiment haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten bevat o.a. de volgende merken:

Onze merken

Emmebi Italia is door hun liefde voor de natuur geïnspireerd om te zoeken naar nieuwe grondstoffen en kostbare ingrediënten. Het resultaat is een reeks productlijnen die het haar optimaal herstellen, beschermen en verzorgen.

JCH maakt hoogwaardige, basische, glutenvrije en lactosevrije supplementen voor een optimale ondersteuning van de zuur-basenbalans van het lichaam.

Maison8puro biedt unieke haarverzorgingsproducten waarbij een perfecte mix van zuiverheid van ingrediënten centraal staat. Producten die instaan voor de zorg en schoonheid van alle haartypen.

pH Cosmetics zijn gezichtsverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten die door de basische pH waarde bijdragen aan het stimuleren van het natuurlijk herstel van de huid.

P Jentschura staat al meer dan 25 jaar garant voor hoogwaardige basische producten voor de lichaamsverzorging, levensmiddelen met een baseoverschot en regeneratieve zuurstoftoepassingen.

Vicopura:
Al meer dan 20 jaar staan wij voor innovatieve basische lichaamsverzorging. We ontwikkelen niet alleen onze eigen producten, maar we gebruiken ze ook vol overtuiging zelf. We weten uit eigen ervaring dat je met deze verzorging ouder kunt worden zonder in te leveren op levenskwaliteit. Ons bedrijf is gelegen in Zwitserland aan het Bodenmeer. Dit grote ecosysteem leert ons dagelijks: alles staat met elkaar in verbinding.

Een greep uit ons assortiment