Winkelmand 0 items - €0,00 0

P. Jentschura

P. Jentschura is de marktleider en toonaangevende merkartikelonderneming voor basische levens- en verzorgingsmiddelen. Hoewel verworteld in de vestigingsplaats Münster, drijft de familieonderneming actief handel over de hele wereld.

P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zorgvuldig uitgelezen ingrediënten en grondstoffen garanderen een hoge klanttevredenheid.

Laat u verrassen door wat de producten van P. Jentschura kunnen betekenen voor uw gezondheid door een evenwichtige zuur-base balans in het lichaam terug te brengen.

Ontzuren...

dat is waar natuurarts P. Jentschura al meer dan 20 jaar achterstaat. Hij ontwikkelt meer dan 20 jaar voedingssupplementen, kruidenthee en specifieke therapeutische producten om het lichaam te helpen ontzuren. De ‘7x7 KräuterTee’ en de ‘Wurzelkraft’ zijn de bekendste producten van P. Jentschura om het lichaam te helpen en te ondersteunen bij een gezonde ontzuring en een evenwichtige zuur-base balans van het lichaam.

Een greep uit ons assortiment